Judith' s fondsenwervingspagina

by Team Judith for Stichting VUmc Fonds

Raised
 25

About my fundraiser

Aqua Tulip Tour 2014 ,

Ik werk sinds 1 januari jongstleden op de VU als MDL-arts in opleiding. Ik heb geneeskunde gestudeerd in Rotterdam en ben gepromoveerd op "de complicaties van inflammatoir darmlijden" bij prof. dr. E. Kuipers en C. van der Woude in het Erasmus Ziekenhuis. Na mijn overstap naar de MDL ben ik bewust naar de VU gekomen.

Ik vind dat Stichting VUmc Fonds heel goed werk doet en daarom heb ik besloten om hen te helpen door geld in te zamelen zodat zij hun werk kunnen blijven uitvoeren. Ik ben geïnteresseerd in coeliakie omdat het de enige inflammatoire darmziekte is waarvan de oorzaak gevonden is. Het wordt veroorzaakt door het eten van gluten. Bij de ziekte van Crohn en Collitis Ulcerosa zijn we nog lang niet zover.

Ik zou het heel erg waarderen als u me zou kunnen helpen door een donatie te doen voor Stichting VUmc Fonds en/of door mijn inzamelingsactie bekend te maken bij anderen. Er bestaat niet zoiets als een te kleine donatie.

Donaties worden verwerkt door Alvarum. Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.

Hartelijk dank voor uw hulp! Wij zullen het geld besteden aan gecompliceerde dunne darm ziekten; de overlap coeliakie met ziekten als common variable immune deficiency, autoimmuun enteropathie en de ziekte van Crohn vind ik belangrijk om nader te bestuderen.

Team Judith

News (0)

Donations ()

Make the first
Stichting VUmc Fonds
VUmc is op zoek naar donateurs en sponsors. Zodat we, samen met u, onze zorg nog beter kunnen maken. VUmc is een centrum dat topzorg biedt aan patiënten. Tegelijk doet VUmc belangrijk wetenschappelijk onderzoek en leidt VUmc de artsen en verpleegkundigen van de toekomst op. Dit alles vanuit de wortels van VUmc waarin de mens centraal staat. Wij zitten boordevol plannen en ideeën. Een aantal van die plannen zijn omgezet in concrete projecten. Helpt u mee deze projecten te realiseren?