Ron en Dagmar's fondsenwervingspagina

by Ron Schulz en Dagmar Baars for Stichting VUmc Fonds

Raised
 725

About my fundraiser

Aqua Tulip Tour 2014 ,

Op zaterdag 14 juni 2014 gaan wij 115 km fietsen tijdens 'Limburgs Mooiste' voor het goede doel.

Ons goede doel is het goede werk dat Stichting VUmc Fonds doet voor onderzoek naar Lymfeklierkanker bij Coeliakie en daarom hebben wij besloten om hen te helpen door geld in te zamelen zodat zij hun werk kunnen blijven uitvoeren.
Wij zouden het heel erg waarderen als u ons zou kunnen helpen door een donatie te doen voor Stichting VUmc Fonds en/of door onze inzamelingsactie bekend te maken bij anderen. Er bestaat niet zoiets als een te kleine donatie!

Donaties worden verwerkt door Alvarum. Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.

Hartelijk dank voor uw hulp!

Ron Schulz en Dagmar Baars

News (3)

  • Zaterdag 14 juni stonden we samen met 18.000 andere fietsliefhebbers aan de start van Limburgs Mooiste. Het was een geweldige tocht door een prachtige omgeving. De klimkilometers maakten het af en toe zwaar maar we wisten waar we het voor deden. Iedereen bedankt die ons hebben gesponsord tijdens dit evenement!

    Ron Schulz en Dagmar Baars - 6/16/14

  • -

  • See more

Donations ()

Make the first
Stichting VUmc Fonds
VUmc is op zoek naar donateurs en sponsors. Zodat we, samen met u, onze zorg nog beter kunnen maken. VUmc is een centrum dat topzorg biedt aan patiënten. Tegelijk doet VUmc belangrijk wetenschappelijk onderzoek en leidt VUmc de artsen en verpleegkundigen van de toekomst op. Dit alles vanuit de wortels van VUmc waarin de mens centraal staat. Wij zitten boordevol plannen en ideeën. Een aantal van die plannen zijn omgezet in concrete projecten. Helpt u mee deze projecten te realiseren?