Maarten Jacobs' s fondsenwervingspagina

by Maarten Jacobs for Stichting VUmc Fonds

Raised
 5

About my fundraiser

Aqua Tulip Tour 2014 ,

Als dedicated werknemer van VUmc steun ik graag alle initiatieven die ons wetenschappelijk onderzoek ondersteunen. Als hoofd van de endoscopie afdeling ben ik verantwoordelijk voor onderzoeken als dubbelballon endoscopieeën en videocapsules die we vaak inzetten bij de diagnostiek van gecompliceerd dunne darmlijden.

Verder onderzoek is gewenst en ik zou het heel erg waarderen als u me zou kunnen helpen door een donatie te doen voor Stichting VUmc Fonds en/of door mijn inzamelingsactie bekend te maken bij anderen. Er bestaat niet zoiets als een te kleine donatie.

Donaties worden verwerkt door Alvarum, dit is heel gemakkelijk en 100% veilig. Mocht u niet in staat zijn om online te doneren, kunt u ook geld overmaken naar de Nederlandse Coeliakie Vereniging de NCV, Naarden, Giro Nummer NL 76 RABO 0337809917 onder vermelding van: “Aquatulip 2014”.

Hartelijk dank voor uw hulp!

Maarten Jacobs

News (0)

Donations ()

Make the first
Stichting VUmc Fonds
VUmc is op zoek naar donateurs en sponsors. Zodat we, samen met u, onze zorg nog beter kunnen maken. VUmc is een centrum dat topzorg biedt aan patiënten. Tegelijk doet VUmc belangrijk wetenschappelijk onderzoek en leidt VUmc de artsen en verpleegkundigen van de toekomst op. Dit alles vanuit de wortels van VUmc waarin de mens centraal staat. Wij zitten boordevol plannen en ideeën. Een aantal van die plannen zijn omgezet in concrete projecten. Helpt u mee deze projecten te realiseren?