Jan Glorie' s fondsenwervingspagina

by Jan Glorie for Stichting VUmc Fonds

Raised
 322
Target
 500

About my fundraiser

Aqua Tulip Tour 2014 ,

Mijn stiefdochter van 16 heeft Coeliakie. Vrijwel dagelijks wordt ze geconfronteerd met de problemen die ze ondervindt om zich aan haar glutenvrije dieet te kunnen houden. Vooral bij feestjes, op school of op vakantie betekent dat ze vaak niet mee kan delen in tractaties of gerechtenkeuze. Nog steeds is er onbegrip, vooral in de horeca. Zij en vele anderen die om wille van de glutenintolerantie zich aan een glutenvrij dieet moeten houden zijn voor mij de motivatie om mij in te zetten voor Stichting VUmc Fonds/Dr. Mulder.

Ik vind dat Stichting VUmc Fonds heel goed werk doet en daarom heb ik besloten om hen te helpen door geld in te zamelen zodat zij hun werk kunnen blijven uitvoeren.
Ik zou het heel erg waarderen als u me zou kunnen helpen door een donatie te doen voor Stichting VUmc Fonds en/of door mijn inzamelingsactie bekend te maken bij anderen. Er bestaat niet zoiets als een te kleine donatie.
Donaties worden verwerkt door Alvarum.
Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.
Hartelijk dank voor uw hulp!
Jan Glorie

News (5)

  • De eerste 80 km gingen probleemloos, daarna werd het wat moeizamer. Op de Eyserbosweg ging het moeizaam, daarna, de laatste 20 km, gingen weer beter. Voldaan en vermoeid ben ik gefinisht. Allemaal bedankt voor de donaties! En... indien mogelijk volgend jaar weer!

    Jan Glorie - 6/16/14

  • -

  • See more

Donations ()

Make the first
Stichting VUmc Fonds
VUmc is op zoek naar donateurs en sponsors. Zodat we, samen met u, onze zorg nog beter kunnen maken. VUmc is een centrum dat topzorg biedt aan patiënten. Tegelijk doet VUmc belangrijk wetenschappelijk onderzoek en leidt VUmc de artsen en verpleegkundigen van de toekomst op. Dit alles vanuit de wortels van VUmc waarin de mens centraal staat. Wij zitten boordevol plannen en ideeën. Een aantal van die plannen zijn omgezet in concrete projecten. Helpt u mee deze projecten te realiseren?