Tess Wennekes en familie fondsenwervingspagina

by Ian Wennekes for Stichting VUmc Fonds

Raised
 1,052

About my fundraiser

Aqua Tulip Tour 2014 ,

Sinds ongeveer 1,5 jaar weten we dat onze dochter Tess van 7 Coeliakie heeft, ook haar opa heeft het en door het genonderzoek zijn wij er bij Tess gelukkig vroegtijdig achter gekomen. Dit heeft er voor gezorgd dat ze niet eerst ziek hoefde te worden. We willen dan ook graag geld inzamelen om onderzoek naar Coeliakie te ondersteunen, zodat onze dochter maar ook alle anderen die aan deze ziekte leiden een betere toekomst tegemoet gaan. Met minder complicaties en misschien in de toekomst wel een oplossing. Ook voor mensen waar in de toekomst nog Coeliakie geconstateerd wordt hopen wij dat dit sneller en effiicienter geconstateerd kan worden. Ik vind dat Stichting VUmc Fonds heel goed werk doet en daarom heb ik besloten om hen te helpen door geld in te zamelen zodat zij hun werk kunnen blijven uitvoeren.
Ik zou het heel erg waarderen als u me zou kunnen helpen door een donatie te doen voor Stichting VUmc Fonds en/of door mijn inzamelingsactie bekend te maken bij anderen. Er bestaat niet zoiets als een te kleine donatie.
Donaties worden verwerkt door Alvarum.
Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.
Hartelijk dank voor uw hulp!
Tess gaat samen met haar moeder Simone de familietocht van 30 Km fietsenIan gaat samen Arnold Hoekstra (een collega) 70 Km moutainbiken
Tess Wennekes Ian Wennekes Simone van den Broek

News (8)

  • Zojuist heb ik het bedrag van 225 euro overgemaakt. Dit heeft Tess opgehaald met de verkoop van Loombandjes in WK kleuren. Mooie actie en mooi bedrag.

    Ian Wennekes - 6/15/14

  • -

  • See more

Donations ()

Make the first
Stichting VUmc Fonds
VUmc is op zoek naar donateurs en sponsors. Zodat we, samen met u, onze zorg nog beter kunnen maken. VUmc is een centrum dat topzorg biedt aan patiënten. Tegelijk doet VUmc belangrijk wetenschappelijk onderzoek en leidt VUmc de artsen en verpleegkundigen van de toekomst op. Dit alles vanuit de wortels van VUmc waarin de mens centraal staat. Wij zitten boordevol plannen en ideeën. Een aantal van die plannen zijn omgezet in concrete projecten. Helpt u mee deze projecten te realiseren?