Frans-Joseph Sinjorgo' s fondsenwervingspagina

by Frans-Joseph Sinjorgo for Stichting VUmc Fonds

Raised
 30
Target
 500

About my fundraiser

Aqua Tulip Tour 2014 ,

Ik zal op 14-6-2014 “Limburgs mooiste” fietsen om geld in te zamelen voor Coeliakie research. Ik fiets mee in het COELIACTION team, dit team fietst onder leiding van Chris Mulder om geld in te zamelen voor coeliakie research (zie ook de pagina van Chris Mulder: http://aquatuliptour2014.alvarum.com/chrismulder).

Hoewel ik met mijn 55 jaar en 110 kg wellicht geen geboren klimmer ben, ben ik zeker een gedreven fietser, die mits de benen goed zijn regelmatig zijn geluk beproefd in een rondje om de kerk. Helaas is de kus van de rondemiss mij nog nimmer ten deel gevallen. Doorfietsen dus!!

Fietsen is als sport veel te laat op mijn pad terecht gekomen, pas sinds 7 jaar mag ik mijzelf een actieve fietser noemen. Naast fietsen speel ik piano en in mijn dagelijks werk focus ik mij op het terrein van drug rediscovery (het door ontwikkelen van oude moleculen naar nieuwe registraties)

Ik zou het heel erg waarderen als u me zou kunnen helpen door een donatie te doen voor Stichting VUmc Fonds en/of door mijn inzamelingsactie bekend te maken bij anderen. Er bestaat niet zoiets als een te kleine donatie.

Donaties worden verwerkt door Alvarum. Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.

Hartelijk dank voor uw hulp!
Frans-Joseph Sinjorgo

News (0)

Donations ()

Make the first
Stichting VUmc Fonds
VUmc is op zoek naar donateurs en sponsors. Zodat we, samen met u, onze zorg nog beter kunnen maken. VUmc is een centrum dat topzorg biedt aan patiënten. Tegelijk doet VUmc belangrijk wetenschappelijk onderzoek en leidt VUmc de artsen en verpleegkundigen van de toekomst op. Dit alles vanuit de wortels van VUmc waarin de mens centraal staat. Wij zitten boordevol plannen en ideeën. Een aantal van die plannen zijn omgezet in concrete projecten. Helpt u mee deze projecten te realiseren?